Event: Bridging the Gap


LET OP: Dit evenement is geweest. Het rapport van ons onderzoek vindt u hier, foto’s van het evenement hier en informatie over de workshops hier.

Tijd en plaats
De conferentie vond plaats op de Jheronimus Academy for Data Science (JADS) in Den Bosch. Het programma was van 12:30 tot en met 17:00, waarna we afsloten met een borrel.

Programma
Het volledige programma is te vinden via deze link, meer informatie over de workshops vind je hier.

COL
De afgelopen vier jaar heeft het Creatief Ondernemerschapslab (COL) onderzoek gedaan naar ondernemerschap in de culturele en creatieve sector. Tijdens dit project, mede gefinancierd door het NWO en de Kunstenbond, onderzochten we hoe diverse aspecten van creatief ondernemerschap, zoals creativiteit, samenwerking, strategie en resultaten, samenhangen. De ontwikkeling van deze samenhang hebben we over de loop van meerdere jaren gevolgd. In totaal deden er 22.000 ondernemers mee met dit bijzondere onderzoek naar creatief ondernemerschap en de kansen en uitdagingen van de creatieve en culturele sector.

De sprekers tijdens de middag waren Candace Jones, hoogleraar in Global Creative Enterprise, University of Edinburgh en Arjan van den Born, hoofd van het COL en hoogleraar creatief ondernemerschap. Ook waren er workshops van onderzoekers Richard Haans, Ruben Jacobs, Sofie Jacobs, en Arjen van Witteloostuijn. De dag werd afgesloten met een paneldiscussie en een borrel.

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door